onlineodev.com'a Hoş Geldin!

Burası bilgi paylaştıkça büyüyen bir eğitim platformudur. Aklına takılan tüm soruları hiç çekinmeden sorabilir veya hakim olduğun konularda diğer öğrencilere yanıt vererek onlara destek olabilirsin. Hadi, sen de bu güzel dayanışmanın bir parçası ol.

83 kez görüntülendi
Tarih kategorisinde tarafından

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından

Kristof Kolomb, 1451-1506 yılları arasında yaşamış Cenevizli bir kaptan ve kaşiftir. Atlantik Okyanusu’na yaptığı toplam dört seferle coğrafi keşifleri başlatmış ve Amerika’nın kolonizasyonunun yolunu açmıştır. Katolik hükümdarlar tarafından desteklenen keşifleri; Karayipler, Orta Amerika ve Güney Amerika ile Avrupalıların ilk teması olmuşturAmerika’ya ayak bastığı ilk yer sakinleri tarafından Guanahani olarak adlandırılan, günümüzde yeri tam olarak bilinmeyen, Bahamalar’daki bir adaydıAmerika’nın tamamen ayrı bir kara parçası olduğunun ne ölçüde farkında olduğu belirsizdir ancak Uzak Doğu’ya ulaştığına dair inancından açıkça hiçbir zaman vazgeçmemiştirKristof Kolomb’un mezarı Endülüs’te Sevilla Katedrali içerisinde yer almaktadır.

Onlineodev.com'a hoş geldiniz! Okul derslerinizdeki ödevleriniz ve anlamadığınız konular için aradığınız hızlı ve doğru cevapları burada bulabilirsiniz.

Türkiye Geneli Online Deneme Sınavlarına Katılın.


...