208 kez görüntülendi
İngilizce kategorisinde tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
<span itemprop="name">3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 87, 88, 89, 90, 91, 92 Cevapları Yıldırım Yayınları</span>

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 87 Yıldırım Yayınları

A)Look at the colours and complete the words.
Çeviri: A) Renklere bakın ve kelimeleri tamamlayın.
Cevap:

image

B) Find the toys in the grid.
Çeviri: B) Izgaradaki oyuncakları bulun.

image

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 88 Yıldırım Yayınları

C) Read the phrases. Circle the correct picture and colour it.
Çeviri: İfadeleri okuyun. Doğru resmi daire içine alın ve renklendirin.
Cevap:

image

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 89  Yıldırım Yayınları

D) Put the toys in the basket.
Çeviri: Oyuncakları sepete koyun.

Cevap:

image

E) Draw your favourite toy. Describe your toy to your friends.
Çeviri: En sevdiğiniz oyuncağı çizin. Oyuncağını arkadaşlarına tarif et.
Cevap: My teddy bear is big. It is brown

image

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 90 Yıldırım Yayınları

F) Listen and circle the correct picture.
Çeviri: Dinleyiniz ve doğru resmi daire içine alınız.

Cevap:

image

G) Look at the pictures. Answer the questions.
Çeviri: Resimlere bakın. Soruları cevaplayın.

Cevap:

image

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 91 Yıldırım Yayınları

H) Match the questions with the answers.
Çeviri: Soruları cevaplarla eşleştirin.

Cevap:

image

I) Look at the pictures and answer the questions.
Çeviri: Resimlere bakın ve soruları cevaplayın.

1)How many balls are there?
Cevap: There is one ball in the pictures.

2) What colour is it?
Cevap: Ball is blue in color.

3) Is the teddy bear big or small?
Cevap: Teddy bear is big.

4) What colour is it?
Cevap: Teddy bear is brown color.

Çeviri:

1) Kaç top var?
Cevap: Resimlerde bir top var.

2) Ne renk?
Cevap: Topun rengi mavidir.

3) Oyuncak ayı büyük mü küçük mü?
Cevap: Oyuncak ayı büyüktür.

4) Ne renk?
Cevap: Oyuncak ayı kahverengidir.

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 92 Yıldırım Yayınları

SELF-CHECK

Draw a face.
Çeviri: Bir yüz çiz.

I can express the quantity of toys.
(There are three balls.)

I can make simple questions.
(Have you got a doll?)

I can say the colours of my toys.
(It is yellow.)

I can talk about possessions.
(I have got a kite.)

Çeviri:

Oyuncakların miktarını ifade edebilirim.
(Üç top var.)

Basit sorular yapabilirim.
(Bebeğin var mı?)

Oyuncaklarımın renklerini söyleyebilirim.
(Bu sarı.)

Mülkiyet hakkında konuşabilirim.
(Bir uçurtmam var.)

Onlineodev.com'a hoş geldiniz! Okul derslerinizdeki ödevleriniz ve anlamadığınız konular için aradığınız hızlı ve doğru cevapları burada bulabilirsiniz.

Türkiye Geneli Online Deneme Sınavlarına Katılın.

...