onlineodev.com`u daha etkin ve verimli kullabilmeniz için, yandex.com.tr, bing.com, yahoo.com gibi arama motorlarını kullanmanızı tavsiye etmektedir.
86 kez görüntülendi
Sosyal Bilgiler kategorisinde

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

İngilizce Fiziksel Özellikler – Physical Appearance, bir kişinin dış görünüşünü anlatmak için kullanılan bir terimdir. Bir kişinin fiziksel özelliklerini anlatmak için saç, göz, boy, kilo, yaş, görünüş gibi kavramlardan bahsedebiliriz. 

  • İngilizce Saç Tipleri – Hairs: İngilizcede birinin saçlarını anlatmak için rengi, uzunluğu ve şeklinden bahsedilebilir. Örneğin, dark hair (koyu renk saç), blonde hair (sarışın saç), curly hair (kıvırcık saç), short hair (kısa saç), long hair (uzun saç) gibi kelimeler kullanılabilir.
  • İngilizce Göz Renkleri ve Şekli – Eyes: İngilizcede gözlerden bahsetmek için şeklinden ve renginden bahsedilebilir. Örneğin, blue eyes (mavi gözler), green eyes (yeşil gözler), hazel eyes (ela gözler), brown eyes (kahverengi gözler), big eyes (büyük gözler), small eyes (küçük gözler) gibi kelimeler kullanılabilir.
  • İngilizce Görünüş – Look: İngilizcede bir kişinin görünüşünü anlatmak için güzel, yakışıklı, çirkin, çekici gibi sıfatlar kullanılabilir. Örneğin, handsome (yakışıklı), beautiful (güzel), ugly (çirkin), attractive (çekici) gibi kelimeler kullanılabilir.
  • İngilizce Yaş – Age: İngilizcede bir kişinin yaşını anlatmak için genç, orta yaşlı, yaşlı gibi sıfatlar kullanılabilir. Örneğin, young (genç), middle-aged (orta yaşlı), old (yaşlı) gibi kelimeler kullanılabilir.
  • İngilizce Boy – Height: İngilizcede bir kişinin boyunu anlatmak için kısa, orta boy, uzun gibi sıfatlar kullanılabilir. Örneğin, short (kısa), medium height (orta boy), tall (uzun) gibi kelimeler kullanılabilir.
  • İngilizce Kilo – Weight: İngilizcede bir kişinin kilosunu anlatmak için zayıf, orta kilo, şişman, kaslı gibi sıfatlar kullanılabilir. Örneğin, thin / slim (zayıf), medium weight (orta kilo), fat / plump / overweight (şişman), well-built (kaslı) gibi kelimeler kullanılabilir.

Soru da bilgiden doğar, cevap da 

Hz. Mevlana

...