onlineodev.com`u daha etkin ve verimli kullabilmeniz için, yandex.com.tr, bing.com, yahoo.com gibi arama motorlarını kullanmanızı tavsiye etmektedir.
79 kez görüntülendi
Türkçe kategorisinde

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Arkadaşlık ve dostluk, hayatımızın en değerli hazinelerinden biridir. Arkadaşlarımız ve dostlarımız, bizi olduğumuz gibi kabul eden, bize destek olan, bizi mutlu eden ve bize güven veren kişilerdir. Arkadaşlık ve dostluk, yalnızlığı gideren, hayatı anlamlı kılan, zorlukları aşmamıza yardımcı olan güçlü bir bağdır.

Arkadaşlık ve dostluk, karşılıklı sevgi, saygı, güven, anlayış ve fedakarlık gerektirir. Arkadaşlarımız ve dostlarımız, bizi eleştiren, bize tavsiye veren, bize doğruları söyleyen ve bize yardım eden kişilerdir. Arkadaşlık ve dostluk, sadece iyi günlerde değil, kötü günlerde de yanımızda olan kişilerdir.

Arkadaşlık ve dostluk, hayatımızın kalitesini artıran bir faktördür. Arkadaşlarımız ve dostlarımız, bize özgüven kazandıran, bize yeni şeyler öğreten, bize farklı bakış açıları sunan ve bize ilham veren kişilerdir. Arkadaşlık ve dostluk, hayatın tadını çıkarmamızı sağlayan, bize eğlence katan, bize sürpriz yapan ve bize hediye veren kişilerdir.

Arkadaşlık ve dostluk, sağlığımız için de önemlidir. Arkadaşlarımız ve dostlarımız, bizi stresten uzaklaştıran, bizi rahatlatan, bizi güldüren ve bizi mutlu eden kişilerdir. Arkadaşlık ve dostluk, bağışıklık sistemimizi güçlendiren, kan basıncımızı düzenleyen, kalp sağlığımızı koruyan ve yaşam süremizi uzatan bir etkiye sahiptir.

Arkadaşlık ve dostluk, herkesin ihtiyacı olan bir duygudur. Arkadaşlarımız ve dostlarımız, hayatımızın anlamını artıran kişilerdir. Arkadaşlık ve dostluk, hayatın en büyük zenginliğidir. Arkadaşlarımız ve dostlarımız olmadan hayat ne kadar boş olurdu.

Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Soru da bilgiden doğar, cevap da 

Hz. Mevlana

...