onlineodev.com`u daha etkin ve verimli kullabilmeniz için, yandex.com.tr, bing.com, yahoo.com gibi arama motorlarını kullanmanızı tavsiye etmektedir.
65 kez görüntülendi
Genel kategorisinde

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme

tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
  • Hoşgörülü insanlar, farklılıkları kabul eden, önyargısız davranan ve diğer insanlara saygı gösteren kişilerdir. Empati kurabilme yetisine sahiptirler ve farklı kültürlere açık olurlar.
  • Hoşgörülü insanlar, kendilerine güveni olan insanlardır. Farklı düşünen insanları düşman gibi görmez, nefret etmez. Daha olgun ve dengelidirler. Toplum içinde daha çok sevilir, değer verilir.
  • Hoşgörülü insanlar, hoşgörüsüz insanların aksine, bir kişinin veya grupların inançlarına veya fikirlerine saygı gösterirler. Birbirinden farklı düşünce ve inanç sahibi kişiler arasında bile huzur ve mutluluk ortamının oluşmasını sağlarlar.
  • Hoşgörülü insanlar, insan haklarına, eşitliğe ve adalete saygı gösteren özellikleriyle tanınırlar. Bu tür insanlar, insanların haklarını korumak için çalışan diğer insanlarla da işbirliği yaparlar. Bu insanlar özgürlük konusunda duyarlıdırlar ve diğer insanların zihinsel, fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına her zaman saygı duyarlar.

Soru da bilgiden doğar, cevap da 

Hz. Mevlana

...